Gräs & Buskslåtter

Muratori MT14

Gräs-och Buskslåttern Muratori MT14 är kraftig och kompakt konstruerad. Den har en stor dimensionerad och balanserad rotor med kraftiga lager monterade. Specialdesignade hammarslagor tar effektivt bort sly och gräs. MT14 har mekanisk sidoförskjutning. Finns i storleken 1,8 meter.


Muratori MT22

MT22 är Italienska kvalitetsmaskiner från Muratori och finns i storlekarna 1,4 meter och 1,7 meter. Den har en stor dimensionerad och balanserad rotor med kraftiga lager monterade. Specialdesignade hammarslagor tar effektivt bort sly och gräs. Muratori MT22 har en växellåda med dubbla utgångar för att kunna frontmontera maskinen om så önskas. Växellådan har även ett frihjul som minskar slitage på drivlinan.


Muratori MT24

MT24 är Italienska kvalitetsmaskiner från Muratori och finns i storlekarna 2,3 meter och 2,5 meter. Gräs-och Buskslåttern Muratori MT24 är kraftig och kompakt konstruerad. Den har en stor dimensionerad och balanserad rotor med kraftiga lager monterade. Specialdesignade hammarslagor tar effektivt bort sly och gräs.

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top